Участвайте и вие!

Видео риболов

Монтажи, поводи и др.

Купува/Продава

Yamaha представя новия си извънбордов двигател на „Наслука – лов, риболов, спорт“ 2017Yamaha представя новия си извънбордов двигател на „Наслука – лов, риболов, спорт“ 2017
Facebook  Сподели


С по-ниско тегло, с голяма мощност и с пъргаво ускорение. Това накратко е новият извънбордов двигател F100F, рожба на японския производител Yamaha. Непоказван все още никъде, неговата премиера ще се състои по време на тазгодишното, двадесет и пето издание на изложението „Наслука – лов, риболов, спорт“. То ще се проведе от 14 до 17 септември в столичния Интер Експо Център.

Иновативните разработки, използвани за създаването на мотора, го превръщат в изключително надежден. Той разполага с най-новата 4-тактова технология на Yamaha, предоставяща несравними експлоатационни характеристики – 16-клапанен двигател с единичен горноразположен разпределителен вал (SOHC) за пъргаво ускорение, усъвършенствана конструкция на смукателната и изпускателната система, както и уникалната система на Yamaha за многоточково впръскване на горивото с електронно управление (EFI).

Впечатляващата машина разполага и с многобройни функции и системи, сред които PrimeStart™, мощен алтернатор, дигитални мрежови измервателни прибори и моторизирана система за наклоняване в широки граници. Всичко това осигурява пълен контрол по всяко време.

Новият портативен двигател F25G

„Наслука – лов, риболов, спорт“ 2017 ще бъде и мястото, на което Yamaha ще направи премиерата си е на портативния двигател F25G. Този легендарен двуцилиндров, 4-тактов преносим двигател вече е с около 25% по-лек. При отваряне на дросела му пътниците в лодката веднага усещат ефективното въздействие на иновативните технологии на японския производител. Благодарение на тях е постигнато уникално съотношение мощност/маса и икономичност.

Заедно с моделите F100F и F25G ще бъде представен и новият модел F2.5. Той е малък и се отличава със своята компактност. Благодарение на иновативните технологии на Yamaha, които са вградени в него и стилния му външен вид, всяко излизане във водата с лодка, задвижван с този двигател, е приятно приключение.
Премиерните извънбордовите мотори на Yamaha посетителите ще могат да видят през всички дни на „Наслука – лов, риболов, спорт“ 2017. От 14 до 16 септември вратите на изложението ще са отворени от 10.00 до 19.00 часа, а на 17 септември – до 17.00.
В рамките на изложението, на 16 септември, ще се проведе Международна киноложка изложба, в която участници от България и чужбина ще се включат със своите кучета. Любителите на риболова ще имат възможност да изучат нови техники за риболова „с муха“, благодарение на Пиеро Летиция и демонстрациите, които всеки ден ще провежда на живо. За любителите на огнестрелните оръжия са организирани безплатни стрелби с въздушни пушки през всички дни на изложението.