Участвайте и вие!

Видео риболов

Монтажи, поводи и др.

Купува/Продава

70 килограма риба спасена от бракониери край Севлиево от ЦРОО70 килограма риба спасена от бракониери край Севлиево от ЦРОО
Facebook  Сподели


При подаден сигнал на 31.10.2019г. от риболовец, eкип на ЦРОО тръгва от Севлиево. При влизането във водата в местността на "паметника на Любчо" са намерени две мрежи по 50 метра, в местността "Дарданела" е открита още една мрежа 100 метра. От мрежите са освободени риби от видовете шаран, бяла риба, сом, морунаж, каракуда и щука, мрежите са унищожени и предадени на ИАРА.

Рибата около 70 килограма e освободена и върната обратно във водата на язовир Александър Стамболийски.

ЦРОО благодарят на всички, който спомогнаха за осъществяването и успеха на тази акция. Пореден удар по бракониерите, чакаме и държавата да се сезира, заработи и да имаме заловен бракониер на язовира с ефективна присъда.Понеже Александър Стамболийски остава един от последните язовири на, който няма заловен и глобен солидно бракониер. Виждаме подкрепа в последно време от държавните органи в лицето на ИАРА и полиция, надяваме се скоро съвместната ни работа да даде резултат. Но само с реагиране на сигнал и прибиране на мрежи, няма да стане.