Участвайте и вие!

Видео риболов

Монтажи, поводи и др.

Купува/Продава

Бракониер рани служител на ИАРА при опит за бягство от проверкаБракониер рани служител на ИАРА при опит за бягство от проверка
Facebook  Сподели


Бракониер ранил служител на Изпълнителната агенция по рибарство и аквакултури /ИАРА/ и блъснал колата му.
Инспекторите Валери Спасов и Ростислав Василев, и двамата 37-годишни, опитали да извършат проверка на лек автомобил „Субару Легаси“. Когато се легитимирали мъжът зад волана натиснал рязко педала на газта в опит да се измъкне. При бягството обаче колата закачила инспектор Василев и го повалила на земята. След това в паниката си бракониерът се натресъл в колата на служителите.
От падането на земята инспекторът е с охлузни рани по ръката и крака. Служебната кола „Мазда“ пък е с деформирана предна броня, десен калник и врата.
Впоследствие двамата мъже в колата са заловени. Това са 49-годишният П.С. и И.Б. на 41 години. По-младият мъж е бил зад волана и е отговорен за телесната повреда на инспектора и щетите по колата. В "Субару"-то са открити няколко чувала с хрилни мрежи, гумена надуваема лодка и гребла, които са иззети заедно с автомобила, а мъжете са задърани в полицейското управление на Монтана.
По случая е образувано до съдебно производство.