Участвайте и вие!

Видео риболов

Монтажи, поводи и др.

Купува/Продава

По-голям успех в риболова с пелети за шараниПо-голям успех в риболова с пелети за  шарани
Facebook  Сподели


През последните няколко седмици бяхме свидетели на едно щуро време с големи спадове и пикове в температурата. Много от нас рибарите започнаха лека полека да вадят такъмите, да връзват монтажите и да точат куките.
Когато водата все още е студена, а рибата е мудна нямаме право на грешки.
Много подходящо за риболов по това време на годината са пелетите. Лесно се намират достъпни са за всички, има много голямо разнообразие от размери, вкусове, масленост, бързо разтворими, бавно разтворими и т.н

Какви пелети да изберем в това голямо разнообразие ?

Със голям успех по това време на годината за успешен риболов може да изпозлвате по-тежките аромати като рибни, пелети за пастърва, те са подходящи за първите месеци когато се затопля през пролетта. Основната причина тези пелети да се харесват толкова много на рибите е заради високия процент на маслено съдържание (обикновенно около 15 процена и нагоре). По този начин рибите си набавят необходимите хранителни вещества, които са им липсвали през зимния период.

пелети подходящи за риболов през пролетта

Също така много подходящо е да добавите и атрактор със подобен аромат на пелетите за да подсилите още повече вкуса им. Повечето компании, които произвеждат пелети вече предлагат и същия аромат като атрактор и като завършек може да добавите малко атрактор на прах за да запечатате аромата.

пелети подходящи за риболов през пролетта

Изпратете ни на лично съобщение на нашата Facebook страница, вашите последни успехи в риболова и ние ще ги публикуваме в нашия сайт.