Участвайте и вие!

Видео риболов

Монтажи, поводи и др.

Купува/Продава

Бракониер с допотопна „Жигула“ катастрофира при гонка с полициятаБракониер с допотопна „Жигула“ катастрофира при гонка с полицията
Facebook  Сподели


Бракониер е катастрофирал, след като се опитал да се измъкне от полицията с „Жигула“-та си, съобщиха от пресцентъра на областната дирекция на МВР.
Екшънът със соц. привкус се разиграл към 3 часа на 18 декември в село Макреш. Дежурни служители от полицейски автопатрул подали звуков и светлинен сигнал на преминаващ лек автомобил „Жигула” с монтанска регистрация. Водачът обаче не спрял, а натиснал до долу педала на газта и ускорил скоростта. Руската класика обаче не била пригодена за гонки с полицията и на следващия остър завой колата излетяла от пътя и се катурнала в канавка. Ченгетата бързо догонили беглеца. На шофьоркото място на колата те установили 56-годишен жител на видинското село Костичовци с инициали С.В., който бил с охлузни рани по лицето. В багажника били открити рибарски мрежи и риба, които били иззети от извиканите на място инспектори на Изпълнителната агенция по рибарство и аквакултури във Видин.
На местопроизшествието пристигнали и пътни полицаи. Последвалата справка констатирала, че колата не е регистрирана по надлежния ред, а водачът е с отнета шофьорска книжка. Съставени му били четири акта по Закона за движение по пътищата и един акт по Кодекса за застраховането.
56-годишният мъж е транспортиран в Центъра за спешна медицинска помощ и след преглед настанен за лечение във видниската болница с охлузвания по носа, без опасност за живота.
Работата по случая продължава, образувано е досъдебно производство.